Voor de behandeling

Mijn praktijkruimte is rustig en sfeervol ingericht zodat jij je volledig kunt ontspannen. Ik hecht veel waarde aan een schone werkomgeving en besteed veel aandacht aan mijn eigen persoonlijke hygiëne. Dit verwacht ik ook van mijn cliënten. Mocht je voor de massage niet in de gelegenheid zijn je op te frissen, geef dit dan van tevoren aan, dan zorg ik dat je je voor die tijd even op kunt frissen.

Ook is het prettig makkelijk zittende kleding aan te doen. Het is aan te raden voor de massage geen zware maaltijd te eten.

Ik vraag je voor de eerste afspraak de Behandelovereenkomst volwassenen, of ingeval van minderjarigheid de Toestemming minderjarigen, te lezen. Tijdens het intakegesprek zullen we deze overeenkomst samen doornemen en, als je akkoord bent, ondertekenen.


Na de behandeling

Met name na een klachtgerichte behandeling is het belangrijk extra (water) te drinken om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. Na de behandeling kun je een paar dagen een beurs gevoel hebben op de plekken die behandeld zijn. Dit is volkomen normaal en verdwijnt vanzelf weer. Daarna zal je minder pijn ervaren en ervaren dat je “ruimer” in je vel zit. Mocht het voorkomen dat de klachten verergeren of langer aanhouden, laat het dan altijd weten en meldt dit ook bij de volgende afspraak.


Parkeergelegenheid

Voor de praktijk is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein of aan het einde van de straat op de ventweg langs het fietspad.


Betaling

Je kunt zowel contact betalen als pinnen. Pinnen heeft de voorkeur.


Annuleren van een afspraak

Kan een afspraak, om welke reden dan ook, niet doorgaan? Geef dit dan tenminste 24 uur van tevoren door. Voor afspraken die niet juist of tijdig afgezegd worden, breng ik het totale tarief van de geboekte behandeling in rekening.


Klachtenregeling

Voor de klachtenregeling verwijs ik je door naar de website van de beroepsvereniging VBAG


Algemene Voorwaarden

Voor de Algemene Voorwaarden verwijs ik je naar het volgende bestand: Algemene Voorwaarden


Privacybeleid

Voor het Privacybeleid verwijs ik je naar het volgende bestand: Privacyverklaring

Praktijk

Massagepraktijk Bij Ann
De Gaullesingel 59
6716 LE Ede

BTW-nr: NL001920398B48
KvK-nr: 71336079

© Anneke Bammens - Massagepraktijk Bij Ann